Herontdek uw natuurlijke ritme

Over Boutique Hotel Breathe

"Pauzeer even. Adem diep in en adem langzaam uit. Laat uw gedachten los. Ademen is een instinctieve handeling waar we zelden bij stilstaan. Maar hoe vaak maakt u  bewust gebruik van de kracht van uw adem?"

In onze snelle maatschappij zijn to-do lijstjes essentieel geworden om onze drukke agenda's te beheren. Gary en Danny, de eigenaars van Boutique Hotel Breathe, ontdekten echter dat het loslaten van dit ongenadige tempo voor een hernieuwd gevoel van energie kan zorgen. Geïnspireerd door hun persoonlijke ervaring hebben ze Boutique Hotel Breathe opgericht met de bedoeling deze ervaring te delen met hun gasten. Of u nu op zoek bent naar een korte pauze of een langere retraite, we heten u van harte welkom voor een onvergetelijk verblijf in ons hotel.

Ontdek Breathe Hotel Leiden

Tijd om adem te halen

Bij Boutique Hotel Breathe begrijpen we het belang van het vinden van momenten van rust te midden van de eisen van het leven. Stap in een van onze luxe kamers en ervaar de rustgevende geuren. Voel het delicate beddengoed tegen uw huid en laat de zachte bries van het open raam over u heen waaien. Terwijl u zichzelf onderdompelt in de ambiance, kunt u zelfs de zachte geluiden van de stad of het ritmische tikken van een klok opvangen. Deze kostbare momenten van sereniteit stellen u in staat om te ontspannen, opnieuw contact te maken en balans te vinden te midden van een hectische wereld. Neem de tijd om te pauzeren, adem te halen en de rust te omarmen die op u wacht in Boutique Hotel Breathe.

Stap in een van onze luxe kamers en ervaar de rustgevende geuren.

Bewuste keuzes

Bewustzijn is een fundamentele waarde bij Boutique Hotel Breathe. Wij geloven in het belang van bewust leven, bewust zijn van onszelf en onze omgeving. Deze filosofie is van toepassing op elk aspect van ons hotel, omdat we bewuste keuzes willen maken. Van het kiezen van onze toplocatie tot het samenstellen van ons interieur, waar mogelijk geven we prioriteit aan duurzaamheid, authenticiteit en het creëren van een harmonieuze omgeving voor gasten en personeel.

Ontdek onze bewuste keuzes

Bewuste keuzes

Inspirerende Ruimtes

Onze kamers zijn zorgvuldig ontworpen als inspirerende ruimtes die gasten uitnodigen om te pauzeren, adem te halen en een natuurlijker ritme te omarmen. Het overvloedige daglicht dat sierlijk door de kamer filtert, de zorgvuldig gekozen materialen en de rustgevende kleuren en geuren die u omhullen, getuigen allemaal van onze niet te weerhouden toewijding aan uw comfort en gemoedsrust. Ervaar de harmonieuze mix van esthetiek en rust, en laat onze kamers een toevluchtsoord worden waar u echt tot rust kunt komen en uw geest kunt herstellen.

Ontdek onze kamers

Onze kamers bij Hotel Breathe