Ons hotel is strategisch gelegen in het hart van Leiden

Weekendje Leiden

Welkom bij Hotel Breathe, uw ultieme bestemming voor een onvergetelijk verblijf in het prachtige Leiden. Bij Hotel Breathe zijn we trots u te mogen verwelkomen in onze moderne en comfortabele accommodatie, waar elke gast als familie wordt behandeld.

Cultureel weekend in Leiden

Voor de cultuurliefhebbers onder u bevindt Hotel Breathe zich op steenworp afstand van enkele van de meest prestigieuze musea van de stad. Ontdek de fascinerende collecties van het Rijksmuseum van Oudheden, het Naturalis Biodiversity Center en het Museum De Lakenhal, allemaal gelegen op een korte wandelafstand van onze deuren.

De natuurliefhebbers zullen verrukt zijn te weten dat de Hortus Botanicus, een van de oudste botanische tuinen ter wereld, slechts een korte wandeling van het hotel verwijderd is. Laat u tijdens een weekendje Leiden betoveren door de serene schoonheid en diversiteit van de planten en bloemen die deze historische tuin te bieden heeft.

Bekijk weekendje ontdekken arrangement

Cultureel weekend in Leiden - Magnolia

Romantisch weekend in Leiden

Ons hotel is strategisch gelegen in het hart van Leiden, wat het de perfecte uitvalsbasis maakt voor het verkennen van de rijke cultuur en geschiedenis van deze betoverende stad. Binnen enkele minuten bevindt u zich langs de iconische Leidse grachten, waar u kunt genieten van een idyllische boottocht of een romantische wandeling langs de waterkant tijdens een weekendje Leiden.

Bekijk weekendje samen arrangement

Romantisch weekend in Leiden

Rust en comfort van Hotel Breathe

En na een dag vol ontdekkingen kunt u terugkeren naar de rust en comfort van Hotel Breathe. Onze kamers zijn ontworpen met uw comfort en gemak in gedachten, voorzien van alle moderne gemakken en een sfeervolle inrichting om te zorgen voor een verkwikkende nachtrust. Daarnaast bieden wij gratis WiFi aan al onze gasten, zodat u altijd verbonden blijft met wat voor u belangrijk is. Uiteraard kunt u er natuurlijk ook voor kiezen het gehele weekend offline te blijven om zo écht even op te laden.

Bekijk weekendje rust arrangement

Rust en comfort van Hotel Breathe

Ontsnap aan de alledaagse drukte

Bij Hotel Breathe geloven we dat uw verblijf meer is dan gewoon een plek om te slapen. Het is een kans om te ontsnappen aan de alledaagse drukte en te genieten van de rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid die Leiden te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring in de Sleutelstad.

Bekijk kamers en suites

Ontsnap aan de alledaagse drukte